Over ons

ALGEMENE INFORMATIE

OVER ONS
BLOM WOL verkoopt unieke, handgemaakte wol en leer producten.
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van aanbiedingen en leuke acties.
Heeft u een leuke idee, een opmerking of zelfs kritiek, laat het ons weten.
Wij werken graag met u samen aan de optimalisatie van ons assortiment dienstverlening en webshop.

BESTELLEN, BETALEN, VERZENDEN OF AFHALEN
Alle bestelde artikelen zijn direct leverbaar.
U kunt kiezen voor ophalen of verzenden.
Ophalen moet binnen 7 dagen nadat u bericht heeft gehad, na 7 dagen worden de artikelen opnieuw aangeboden in de winkel.
Wanneer u heeft gekozen voor verzenden, dient u het volledige factuurbedrag betalen met iDEAL.
Vanaf € 75,00 GRATIS VERZENDEN BINNEN NEDERLAND.
Als u kiest voor zelf afhalen dan zijn er geen verzendkosten en kunt u de bestelling (op afspraak) afhalen bij ons in Loon op Zand.
U krijgt altijd een email wanneer u het kunt af komen halen of wanneer het wordt verzonden.

RETOURNEREN & RUILEN
Bij ontvangst van het artikel/de artikelen dient u ze gelijk te controleren op beschadiging en op pasvorm. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw bestelling is het mogelijk die te retourneren (terug brengen of terug sturen LET OP: Eventuele verzendkosten zijn voor u eigen rekening) binnen 14 dagen dient uw retour bij ons binnen te zjn.
De dag dat u het ontvangt telt als dag 1, weekenden en feestdagen worden ook mee geteld in deze 14 dagen.
De retourzending dient aangemeld te worden via blomwol@gmail.com. U krijgt dan van ons een email met alle nodige gegevens en retour formulier.
Alle kosten en risico van de retourzending zijn wettelijk voor de verzender. Als u een artikel terug stuurt in een envelop en het raakt kwijt, omdat er geen track and trace code op zit of het artikel gaat stuk, dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor.
De artikelen mogen niet gebruikt zijn, gewassen of ruiken naar rook/parfum of make up vlekken hebben. De artikelen moeten in de originele verpakking terug gezonden worden, zoals u ze ook ontvangen heeft. En moeten voorzien zijn van alle originele labels.
Het retour formulier moet erbij zitten, (u krijg deze van ons via email), overnemen mag ook op een A4. Als het maar in uw pakket zit, anders weten wij niet van wie het afkomt. Liever niet op de doos plakken, want vaak scheurt het bij het eraf halen.
Zonder dit formulier nemen wij de retour niet in behandeling.
Indien u geen nieuwe bestelling wenst te plaatsen krijgt u ten alle tijden uw aankoopbedrag terug gestort. U kunt ook het bedrag in mindering laten brengen op uw volgende bestelling, dan ontvangt u een code van ons. Die u kunt gebruiken wanneer het u uitkomt. Wij hebben wettelijk 14 dagen de tijd om het geld terug te storten, maar zodra wij het ontvangen hebben en gecontroleerd zullen wij het geld terug storten, dit is meestal in dezelfde week nog. Als u gratis verzending had en u stuurt iets terug en komt onder het bedrag van 75 Euro dan zullen de verzendkosten alsnog verrekend worden.