Shop


 • S A L E

  S A L E (11)

  Uitverkoop, laatste stuks
 • Schapenvachten (14)

  BLOM WOL schapenvachten zijn afkomstig uit de EU. De vachten  zijn een restproduct uit de vleesverwerkende industrie. Wanneer de vacht geschikt is, dan gaat deze naar de looier. Er wordt geen enkel schaap geslacht voor de vacht. Onze vachten worden allemaal milieuvriendelijk gelooid in een mensvriendelijke omgeving, volgens de Europese norm.
  Het meten van de schapenvacht wordt gedaan op de achterzijde, het leer. Wij meten de vacht in de lengte en breedte. Omdat alleen het leer van de schapenvacht wordt gemeten, valt de vacht altijd groter uit. Dit komt omdat de wol van de vacht eroverheen valt. Daarbij meten wij ook de poolhoogte van de schapenvacht. Om uw schapenvacht op te frissen kunt u de vacht buiten in de mist of na het douchen in de badkamer hangen. In de winter kunt u de vacht in de sneeuw leggen met de wolkant naar beneden. De sneeuw absorbeert het vuil.
 • Sloffen

  Sloffen (120)

  BLOM WOL sloffen uit onze collectie zijn 100% handgemaakt van natuurlijke producten zoals schapenwol, leer en suède waardoor elke paar uniek is. Ze worden vervaardigd in een familiebedrijf in Polen waar ze deze authentieke sloffen van generatie op generatie maken.
  Doordat wij ze rechtstreeks importeren kunnen wij een aantrekkelijke prijs berekenen. Deze sloffen zijn heerlijk warm in de winter maar ook goed te dragen in de zomer door de ademende functie van leer. In ons assortiment vind u dichte sloffen, instappers, hoge sloffen - zowel voor heren, dames als kinderen/baby's.
 • Wanten (29)

 • Wollen producten

  Wollen producten (14)